Restorāna kvalitātes kokogles

Piedāvājam augstas kvalitātes kokogles, kas ir ražotas šeit Latvijā pēc jaunākajām pirolīzes tehnoloģijām, kā izejvielu izmantojot lobīto bērzu bez mizas. Lobītais bērzs ir unikāls izejmateriāls kokogļu ražošanai un būtiski uzlabo produkcijas kvalitāti, mūsu kokogles ražotas no šīs izejvielas ir ideāli piemērotas grilēšanai uz profesionālām grila iekārtām, tām piemīt augsta siltuma atdeve un “ilgspēlējošs” degšanas laiks, kas ir īpaši iecienīts grilēšanas speciālistu vidū. Mēs piedāvājam kokogles mūsu oriģinālajos 5 kg un 10 kg “Kraft” papīra maisos, kas ir izstrādāti pēc SIA ”Baibiņas” pasūtījuma, vai arī varam fasēt Jūsu izvēlētajā iepakojumā.

Fakti par kokogļu ražošanu:

  • Mūsu uzņēmums izmanto jaunākās Nīderlandē izstrādātās tehnoloģijas un inovācijas kokogļu ražošanā, kas ļauj mums pilnīgi kontrolēt pirolīzes procesu mūsu retortēs, pielāgojot nepieciešamās temperatūras, lai panāktu vislabāko iznākumu.
  • Mēs rūpīgi atlasām un sagatavojam izejmateriālus, kuri tiek izmantoti tehnoloģiskajā procesā. Pirms ražošanas svaigā koksne tiek uzglabāta optimālos apstākļos 5-6 mēnešus dabīgai žāvēšanai, tāpat ražošanas tehnoloģija ļauj darboties sildīšanas / žāvēšanas režīmā, lai pilnībā sagatavotu un žāvētu koksni pirms pirolīzes.
  • Lielākā daļa ražošanas laikā radušās gāzes tiek sadedzinātas, lai radītu siltumu, kas pēc tam tiek izmantots žāvēšanai, tādējādi samazinot iespējamās emisijas līdz minimumam, radot gandrīz videi draudzīgu produktu.
  • Mēs pakojam ar rokām. Tādā veidā kontrolējot katru kokogles gabalu, kas nonāk “Kraft” papīramaisos.